PENGUMUMAN

KATALOG HARGA (untuk doorgift shj) : email ke myminimuffin@gmail.com sekarang

harga selain doorgift sila rujuk harga dlm post, FB page, atau kiri blog.

BACA LATEST POST BERKENAAN PROMO DI BAWAH

Untuk Free Delivery SMS notification, sila subscribe kat bhgn kiri blog ni dgn mengisi detail diperlukan, anda akan menerima SMS free delivery jika kami ke tempat anda. Register FREE je dan tak mesti kene beli.

Untuk tempahan, sila email ke :

myminimuffin@gmail.com
myminimuffin2@gmail.com

INGIN KAHWIN @ MEMBUAT KENDURI TAK LAMA LAGI? SUDAHKAH ANDA KLIK 'LIKE' PAGE KAMI @ ADD FRIEND DI FB 'myminimuffin kl' @ JADI FOLLOWER BLOG KAMI? KAMI AKAN UPDATE KATALOG BARU/PRODUK BARU TIDAK LAMA LAGI.

Sila email ke myminimuffin@gmail.com

Harap maklum dan terima kasih.

Kelas Homemade Chocolate

Oreo Chocolate

LolliChoc

Couverture (praline)

Coklat pelbagai bentuk dan warna


Contoh Packaging

Salam dan hi semua...

Saya ada anjurkan kelas penghasilan coklat. Apa yang anda bakal pelajari dalam kelas nanti :

1. tempering coklat semi-finished (compound dan couverture) dengan teknik mudah dan betul.

2. menghias coklat yang berwarna-warni dengan teknik yang betul.

3. Belajar menghasilkan inti (praline chocolate ) pelbagai rasa (mint, strawberry, oren dan lain-lain, boleh juga letak badam, kismis dan lain-lain.)

4. belajar menghasilkan Lollichoc pelbagai bentuk dan warna.

5. belajar menghasilkan Oreo Chocolate pelbagai bentuk dan warna.

6. Belajar menyusun coklat di dalam kotak-kotak eksklusif dan juga ekonomi packaging.

7. belajar untuk membuat bisnes coklat (penetapan harga dsb)

8. diberi list kedai-kedai menjual bahan-bahan coklat, acuan coklat dan juga kotak coklat.

memang berbaloi untuk sesiapa yang nak mulakan bisnes kecil-kecilan coklat ni, cepat email saya myminimuffin@gmail.com.

Kelas Chocolate :

Tempat : Taman Ukay Bistari, Ampang. ( yang naik lrt, turun di lrt putra wangsa maju dan ambil cab ke ukay bistari).

Kelas boleh bermula sebelum jam 11 (ikut suka nak start jam brapa, start awal habis awal). anggaran kelas 4 jam. (atau hingga selesai)

Sila bawa apron sendiri (buat coklat ni, comot nanti xde apron). Kelas Hands-on.

Makanan tengahari disediakan.

Harga : RM 150 / pax. (percuma 1 basic mold dan coklat yang dibuat)

Maximum satu kelas 4 orang sahaja.

Untuk kaum hawa sahaja (perempuan je ye)



Sila lihat gambar2 di atas. Sila lawat www.mychocshoppe.blogspot.com

mungkin anda suka yang ni jugak

Related Posts with Thumbnails

order form

Name:
Email Address:
No Tel / HP :
Cake 1kg
Kuantiti
Cake 2 kg
Kuantiti
Rainbow Cake (2kg)
Kuantiti
Hokkaido cupcake
Kuantiti
Cupcake
Flavor
Dessert (cth : 2 pv, 4 pc, 2 tr)
Catatan :
Office Address :
Home Address :

Free Delivery PROMO will be done during 9am-5pm working days only. We will choose office if u are working. Corfirmation email will be sent later. Please take note that, for office delivery, delivery charge will applied if parking require fee, so u are advised to collect at lobby/guard house only.

Agree Terms & Conditions : Ya

any enquiry : myminimuffin@gmail.com : TQ


Click here to create your own form.